Sahauspalvelu Pohjanmaalla kaikkiin tarpeisiin

Tilaa vanerilevyt suoraan käyttöön! Tarjoamme ammattitaitoisen sahauspalvelun kaikille myymillemme vanerilevyille, niin yksittäisten levyjen ostoihin kuin isompiinkin tilausmääriin. Käytämme sahauspalvelussa kahta erilaista sahaa, joilla pystymme toteuttamaan monipuolisesti kaikkiin tarpeisiin vastaavat lopputuotteet. Sahauspalvelu hoitaa myös vaativammista vanerituotteista, kuten venevanerista, filmivanerista tai vesivanerista, siistin ja huolitellun lopputuloksen.

Myymälän ja vanerivaraston yhteydessä toimiva sahauspalvelu mahdollistaa räätälöidyt, henkilökohtaiset ostokokemukset. Toimitamme vanerituotteitamme valtakunnallisesti, ota siis yhteyttä ja hoidetaan sinulle mittojesi mukaiset vanerit!

Sahauspalvelut vanerien ammattilaiselta

Olemme vanerialan vahvoja asiantuntijoita, ja tunnemme eri vanerityypit sekä käyttötarkoitukset joihin ne sopivat parhaiten. Pystymme siis paitsi neuvomaan käyttöösi parhaiten sopivan vanerilaadun ja auttamaan riittävän vanerimäärän arvioinnissa, myös sahaamaan kaiken tyyppiset vanerit määrämittaan oikeaoppisesti.

Sahauspalvelu vie ostokokemuksen uudelle tasolle! Tilaa vain tarvitsemasi vanerit haluamassasi koossa, ja voit ryhtyä suoraan hommiin! Hyödyntämällä sahauspalveluamme säästät aikaa, vaivaa ja saat varmasti suoraan käyttöön sopivan levytavaran. Vanerin sahaus tarvittuun määrämittaan onnistuu lähes poikkeuksetta aina odottaessa ja sahausjälki on siistiä.

 

Sahauspalvelu Pohjanmaalla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous sahaustöistä!

Pyydä tarjousta tai kysy lisää!

  • Hidden
  • Anna viisinumeroinen postinumero.
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.