Vaneri ulkokäyttöön

Vaneria tarvitaan paljon myös ulkokäyttöön, joko väliaikaisesti tai pysyviin ratkaisuihin. Säänkestävä vaneri on pinnoitettua, tiivistä vaneria, jolloin se pärjää vaihtelevissa sääolosuhteissa ilman käyttöominaisuuksien kärsimistä. Ulkokäyttöön valitaan useimmiten filmivaneri eli vesivaneri, mutta loistavia vaihtoehtoja ovat myös venevaneri tai pintakäsitelty mänty- ja koivuvaneri. Säältä suojattu vaneri ulkokäyttöön on pinnoitteensa ansiosta myös helposti maalattavissa tai teipattavissa halutunlaiseksi, jolloin ulkokäytössä oleva vaneri saa vielä paremman suojan sääoloja vastaan. Huolellisesti pinnoitettu vaneri on myös tyylikkään näköinen, mikäli sitä käytetään näkyville jäävänä pintamateriaalina.

Vaneri kestää käyttöä ja aikaa, kun se on laadukasta ja ammattimaisesti käsiteltyä

Vaneri ulkokäyttöön valitaan sen pinnan, taipuisuuden, paksuuden ja käyttöön sopivan kestävyyden perusteella. Mikäli eri vanerilaatujen ominaisuudet eivät ole tuttuja, voit kääntyä puoleemme niin autamme valitsemaan parhaan mahdollisen rakennusmateriaalin.

Vaneria tarvitaan ulkokäyttöön esimerkiksi ulkoverhouksessa, valumuotteina, meluaitana tai väliaikaisina työmaarakenteina, kuten siltoina. Laadukas vaneri ulkokäyttöön soveltuu myös vaikkapa perävaunun seinäksi tai laipioksi, ilmoitustauluksi tai leikkikenttien laitteiden osiksi. Ehkäpä yleisin tarve on huopakaton rakentaminen, jolloin ulkokäyttöön soveltuvalla vanerilla tehdään tukeva pohja kattohuovalle.

Oikein valittu vanerilaatu on kestävä, mutta edullinen ratkaisu! Mikäli et ole täysin varma, mikä olisi paras vanerilaatu käyttötarkoitukseesi, ota yhteyttä niin autamme.

Venevaneri on taipuisa vaihtoehto vesivanerille

Venevaneri sopii nimensä mukaisesti erinomaisesti veneen rakentamiseen. Venevaneri on erikoisrakenteinen levy, joka pituussyiden ansiosta on pituussuunnassa hyvin taipuisa. Vertaansa vailla oleva taipuisuus tekee venevanerista loistavan vaihtoehdon erikoisempiin rakennusprojekteihin, jossa vanerilta vaaditaan kovat käyttöominaisuudet ja säänkestävyys.

 

Olemme Suomessa ainoa vanerin asiantuntija ja jälleenmyyjä, jolta saat 6 metristä venevanerilevyä suoraan varastosta!

Vaneri käyttövalmiiksi sahattuna

Muilta ominaisuuksiltaan niin kovin helppo ja mutkaton vaneri voi kuitenkin olla haastava sahata, kun tavoitellaan siistiä lopputulosta. Tähän saat avun tarjoamastamme vanerin sahauspalvelusta! Voit tilata käyttöösi parhaat mahdolliset vanerilevyt valmiiksi sahattuna, jolloin pääset suoraan töihin, ilman alkuvalmisteluja.

Pyydä tarjousta tai kysy lisää!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.